Auto op afbetaling

Er zijn ontzettend veel mensen die er de laatste tijd voor kiezen om bepaalde producten te kopen op afbetaling. Dit maakt het namelijk mogelijk om een mooi product te kopen, zonder dat je hiervoor een enorm groot bedrag voor neer hoeft te leggen.

Veel mensen weten het niet, maar een auto kopen op afbetaling behoort ook tot de mogelijkheden. Kan je een auto kopen op afbetaling met negatief BKR? En wat zijn de voordelen van een auto op afbetaling? Om antwoord te krijgen op al deze vragen is het verstandig om dit artikel echt even goed door te nemen, we hebben hieronder namelijk de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat je te wachten zal staan bij een auto kopen op afbetaling.

Wat houdt een auto kopen op afbetaling in?

Voordat we ingaan op de voordelen je die zal ondervinden bij een auto kopen op afbetaling. Onder het kopen op afbetaling verstaan we iedere lening die wordt terugbetaald over een bepaalde periode. Deze lening zal je in staat stellen om bijvoorbeeld een auto op afbetaling te kopen, zonder dat het nodig is om een groot bedrag in een keer neer te leggen.

Bij ieder soort product wat je koopt op afbetaling betaal je een bepaalde rente over het totale bedrag. Een auto kopen op afbetaling zonder rente is dan ook niet mogelijk, het bedrijf moet namelijk wel winst kunnen makken door de auto aan jou te lenen in de periode dat de volledige aankoopprijs nog niet is betaald. Er zijn verschillende factoren die van belang zijn op de hoogte van de rente. Hiervan is de lengte de belangrijkste factor.

Indien de auto afbetaling is betaald dan is het echt van jou. Het is dus een beetje te vergelijken met het kopen van een telefoon. Door elke maand een bepaald bedrag te betalen aan de maatschappij voor jouw auto op afbetaling zal je het eigendom over de auto verkrijgen.

Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een auto op afbetaling. Ons enorme assortiment maakt het mogelijk om te kiezen voor een auto die echt aansluit bij wat je al die tijd al zocht. Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg voordelige opties om voor te kiezen. Mocht je dus een water lager budget hebben dan is het alsnog mogelijk om te kiezen voor een auto op afbetaling, dit maakt het dan ook gelijk zo’n goede keuze.

Kan je een auto kopen op afbetaling met negatief BKR?

Een negatieve BKR score houdt in dat je niet zomaar geld kunt lenen. Indien je last hebt van een negatieve registratie bij het BKR dan kan het erg lastig zijn om een auto te huren die je kunt kopen op afbetaling. Dit betekent echter niet dat het onmogelijk is om een aanvraag in te dienen. De keuze ligt uiteindelijk altijd bij het bedrijf wat de auto verstrekt. Kun je laten zien dat je score niet in de weg staat voor het kopen van een auto op afbetaling dan is het soms alsnog mogelijk om toch de auto mee te krijgen.

Voordelen van een auto kopen op afbetaling

Indien je ervoor kiest om een auto te kopen op afbetaling dan zijn er verschillende voordelen die je kan ondervinden. Dit is vrij logisch, anders zou een auto op afbetaling zonder bank kopen dan ook niet zo populair zijn. We zien dat lang niet iedereen op de hoogte is van deze voordelen. Om het wat makkelijker te maken hebben we de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet die je zelf kan ondervinden bij het kopen van een auto op afbetaling:

  • Je kunt 100% van de aankoopprijs van de auto lenen

Als je dringend een auto nodig heeft, hoeft je niet te wachten tot je het geld heeft gespaard of zelfs maar een deel ervan. Je kunt in je nieuwe auto wegrijden binnen de tijd die de dealer nodig heeft om je auto voor te bereiden en het papierwerk te organiseren. Als de maandelijkse aflossing beheersbaar is, dan heeft de autofinanciering veel zin. Dit maakt het namelijk echt een stuk makkelijker om in die ene auto te rijden waar je al een ontzettend lange tijd van droomt. Het is voor veel mensen nu eenmaal niet zo prettig om eerst al het geld opzij te zetten voor het maken van de aankoop. Dit maakt een auto op afbetaling echt een prima optie.

  • Een auto kopen op afbetaling kan fiscaal aftrekbaar zijn

Een andere reden dat een auto kopen op afbetaling zonder bank prettig kan zijn is het feit dat je in het sommige gevallen kunt aftrekken van de belasting. Dit noemen we ook wel een fiscaal voordeel. Als je een bedrijf hebt en het bedrijf geld leent een bedrijfsauto te kopen, dan kunnen de financieringskosten fiscaal aftrekbaar zijn. Neem contact op met je boekhouder om dit even te controleren. Je moet namelijk aan een aantal eisen voldoen als je dit inderdaad wilt gebruiken voor je bedrijf. Indien je wel in aanmerking komt voor deze fiscale voordelen dan is het mogelijk om onder ander de rente op de autolening, de verzekeringspremies, de reparaties, het onderhoud en nog veel meer te claimen. Dit kan je in staat stellen om echt aanzienlijk wat geld te besparen.

  • Je kunt het geld uitgeven aan andere belangrijke zaken

Het vooraf uitgeven van een grote som geld aan een auto is niet altijd de beste optie. Zeker niet als u een gezin moet onderhouden of een bedrijf moet runnen. Je kunt dat geld nodig hebben voor onverwachte uitgaven, zoals een medische rekening of dringende zakelijke uitgaven. Door te kiezen voor een auto op afbetaling is het mogelijk om dit op een eenvoudige wijze te voorkomen. Zoals we al kort hebben laten zien is het door middel van koop op afbetaling niet meer noodzakelijk om in een keer een groot bedrag te storten. Je kunt voortaan een kleine maandelijkse betaling verrichten om in de auto te kunnen rijden. Dit brengt met zich mee dat je genoeg geld overhoudt voor alle ander soorten aankopen. hierdoor kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan.

  • Helpt je om krediet te krijgen

Door de autolening op tijd te betalen, vestig je een financiële staat van dienst en bouw je een goed krediet op. Dit is zeer nuttig voor de toekomst als u financiering nodig heeft voor andere doeleinden, zoals een hypotheek of een zakelijke lening. Door middel van een goede score zal je ervoor kunnen zorgen dat jij laat zien dat je je zaakjes op orde hebt en alles op tijd kunt betalen. Meer informatie over de score die je opbouwt kan worden aangevraagd bij de partij waar je de auto op afbetaling gaat kopen.

Je ziet wel dat er echt ontzettend veel voordelen zitten aan het kopen van een auto op afbetaling. Door middel van deze diverse soorten voordelen zal ook jij een goede keuze maken door een auto te kopen op afbetaling. De bovenstaande voordelen gelden voor een groot gedeelte ook voor andere producten die je koopt op afbetaling. Al is het natuurlijk niet zo dat je reguliere producten van je belasting kunt aftrekken, dit hangt echt volledig af van het soort product. Hier op de blog kan je nog meer informatie vinden over het kopen van andere soorten producten op afbetaling. Neem dit zeker even door voor een volledig beeld.

Een auto kopen op afbetaling zonder bank via de site

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is het middels onze site mogelijk om alle soorten producten op afbetaling op een eenvoudige wijze te vergelijken. Onze overzichten maken het voor jou mogelijk om uit te komen bij de beste aanbieders voor de auto die jij zoekt.

Hoewel een auto kopen op afbetaling zonder rente vaak niet mogelijk is kan je wel uitkomen bij de aanbieder die de laagste rente in rekening brengt. Het is uiteraard mogelijk om gebruik te maken van de verschillende soorten filter mogelijkheden. Door gebruik te maken van de filteropties is het mogelijk om echt uit te komen bij de beste auto die aansluit bij je wat je zoekt. Mocht je nog meer producten op je lijstje hebben staan dan kun je gelijk even een kijkje nemen bij de andere pagina’s hier op de site.

Lees meer over een auto kopen op afbetaling

Als het goed is heb je door middel van de informatie uit dit artikel een beter beeld gekregen bij de mogelijkheden voor het kopen van een auto op afbetaling zonder bank. Door zelf te kiezen voor deze optie zal het ook voor jou mogelijk zijn om een prachtige auto te rijden, zonder dat je hiervoor gelijk een enorm groot bedrag hoeft neer te leggen.

Gerelateerde artikelenMacbook op afbetalingPC op afbetalingTV op afbetalingTelefoonFietsKoelkastWasmachinePS4Apple WatchTabletiPadiPhone, Auto leasen

Blijf zeker even hangen op de site als je meer te weten wilt komen over en auto kopen op afbetaling. Er zijn namelijk nog veel meer handige artikelen die je alles kunnen vertellen over deze aankoop. Door je goed in te lezen kom je niet meer voor verrassingen te staan.

+