Over ons

Zoals je kunt zien ben je bij ons op de site aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten producten op afbetaling. Nu weet je natuurlijk nog niet echt wie wij zijn of wat we doen. Vandaar dat het handig is om eerst even wat meer over ons te weten te komen. Je kunt ons zien als een verzamelplatform voor alle mogelijke soorten producten op afbetaling. Wij bieden de producten niet zelf aan, maar wij geven je een prettig overzicht om te gebruiken. In ons grootschalige assortiment zijn alle mogelijke soorten producten terug te vinden. Door zelf een kijkje te nemen weet je wat er allemaal mogelijk is.

Wat willen wij bereiken – onze missie

Onze missie is om jou als klant een goed overzicht te geven van de talloze opties die gekozen kunnen worden als het aankomt op het kopen van spullen op afbetaling. Door middel van deze informatie kan ook jij op zoek gaan naar de beste deals voor het kopen van dingen op afbetaling. De gunstige voorwaarden maken het voor iedereen mogelijk om alle mogelijke spullen te bestellen, zonder dat je vast zit aan een of ander vervelend contract. Het makkelijkste is om zelf even een kijkje te nemen in ons assortiment, zo kan je precies zien welke producten er op dit moment te vinden zijn. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen, we zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

Disclaimer

Voordat je besluit om spullen bij ons op de website op afbetaling te kopen is het verstandig om deze onderstaande disclaimer goed door te nemen. Dit geeft je meer inzicht in gebruik van onze site en de rechten die hier aan verbonden zijn:

Ondanks het feit dat wij proberen om je altijd een volledig overzicht te geven van de mogelijkheden op het kopen van afbetaling is dit niet in alle gevallen mogelijk. We geven geen volledig beeld van de betaalmogelijkheden op de mark. Er zullen altijd aanbieders zijn die niet zijn opgenomen, hier zijn wij niet verantwoordelijk voor. Men kan ons dan ook niet aansprakelijk stellen voor het feit dat er mogelijk elders een betere deal is te vinden voor het kopen van de producten op afbetaling. De site wordt geëxploiteerd voor commerciële doeleinden en in sommige gevallen ontvangen we een commissie van de partners die we hier op de site noemen. Dit houdt dan ook in dat er geen sprake is van een volledige onafhankelijkheid ten opzichte van andere partijen. Uiteraard proberen wij altijd wel om een zo waarheidsgetrouw mogelijk beeld neer te zetten voor de verschillende producten.

+